Aveti intrebari ? nu ezitati sa ne contactati

 • Seriozitate!

Despre ContAcces

Acordati mai multa atentie specificului dumneavostra de activitate si  lasati specialistii nostrii sa se ocupe de actele societatii dumneavoastra. Comunicarea cu clientul este foarte importanta pentru noi, la fiecare sfarsit de luna clientul primeste in scris o situatie a societatii in care mentionam si explicam, pe intelesul tuturor, toate procesele survenite in luna respectiva:
 • Situatia datoriilor catre stat.
 • Situatia furnizorilor ce urmeaza a fi platiti in perioada urmatoare.
 • Situatia clientilor ce urmeaza a se incasa.
 • Situatia cheltuielilor si veniturilor.
 • Orice alte informatii solicitate in functie de specificul fiecarei firme.
Stim EXACT ce declaratii se depun, si respectam termenele limita in ceea ce priveste depunerea acestora. AVANTAJELE COLABORARII CU O FIRMA DE CONTABILITATE:
 • Tarifele serviciilor pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate. Platile efectuate catre o firma de servicii contabile pot fi decontate, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui contract de munca. Factura emisa de firma de contabilitate este deductibila in totalitate.
 • Lucreaza pentru dumneavoastra o persoana cu experienta in contabilitate si consultanta financiar contabila; cunostiintele acumulate la solutionarea problemelor contabile ale clientilor sunt acum la dispozitia dumneavoastra.
 • Firma de contabilitate este la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu. Noutatile legislative pe probleme specifice de contabilitate fiscalitate vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra in cel mai scurt timp.
 • Costurile serviciilor contabile oferite de o firma de contabilitate, pot fi cu pana la 70% mai mici decat costurile serviciilor de contabilitate la sediul societatii dumneavoastra.
 • Veti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real.
 • Ca urmare a preluarii activitatii financiar-contabile, si obligativitatii de depunere a multiplelor declaratii de catre firma de contabilitate, conducerea societatii dumneavostra castiga timp si se poate concentra asupra realizarii obiectivelor firme.
GARANTAM mentinerea aceluiasi pret negociat pe o perioada de 12 de luni in conditiile mentinerii aceluiasi volum de acte.

Articole & Noutati

21 decembrie 2020
Programare Concedii de Odihna

Toti agentii economici care au salariati, sunt obligati conform art 148 din Codul muncii sa efectueze Programarea Concediilor de Odihna la sfarsitulul anului calendaristic pentru anul urmator. Durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zile lucratoare, cei mai mult angajatori acordand in practica 21 de zile lucratoare. Sarbatorile legale in care […]

Mai multe detalii
6 noiembrie 2020
PFA versus SRL - 2020

Daca esti la inceput de drum si nu stii ce sa alegi, mai ales din punct de vedere al taxelor, iti redam mai jos cateva informatii legate de PFA versus SRL: Ca microintreprindere se plateste impozit de 3% din facturile emise (sau 1% daca microintreprinderea are cel putin un salariat cu norma intreaga).Inafara de cei […]

Mai multe detalii
25 septembrie 2020
Deductibilitate combustibil pe firma

#IntrebariFrecvente : Cum pot sa decontez cheltuiala cu combustibilul pe firma?Raspuns: La combustibil exista doua componente: cheltuiala si TVA. Daca esti microintreprindere cheltuiala se scade 100%. Daca firma este platitoare de impozit pe profit, cheltuielile se scad 100% daca se intocmesc foi de parcurs si doar 50% daca societatea nu completeaza foi de parcurs. Acelasi […]

Mai multe detalii

CONTABILITATE LA #SUPERLATIV

ACCES CONSULT CONTAB SRL / CENTRUL DE AFACERI BUCURESTI SUD, etaj 2
Sos. Oltenitei nr 105A, sector 4, Bucuresti / CUI: 30269761 / J40/6311/2012
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram