Aveti intrebari ? nu ezitati sa ne contactati

 • Seriozitate!

Despre ContAcces

Acordati mai multa atentie specificului dumneavostra de activitate si  lasati specialistii nostrii sa se ocupe de actele societatii dumneavoastra. Comunicarea cu clientul este foarte importanta pentru noi, la fiecare sfarsit de luna clientul primeste in scris o situatie a societatii in care mentionam si explicam, pe intelesul tuturor, toate procesele survenite in luna respectiva:
 • Situatia datoriilor catre stat.
 • Situatia furnizorilor ce urmeaza a fi platiti in perioada urmatoare.
 • Situatia clientilor ce urmeaza a se incasa.
 • Situatia cheltuielilor si veniturilor.
 • Orice alte informatii solicitate in functie de specificul fiecarei firme.
Stim EXACT ce declaratii se depun, si respectam termenele limita in ceea ce priveste depunerea acestora. AVANTAJELE COLABORARII CU O FIRMA DE CONTABILITATE:
 • Tarifele serviciilor pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate. Platile efectuate catre o firma de servicii contabile pot fi decontate, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui contract de munca. Factura emisa de firma de contabilitate este deductibila in totalitate.
 • Lucreaza pentru dumneavoastra o persoana cu experienta in contabilitate si consultanta financiar contabila; cunostiintele acumulate la solutionarea problemelor contabile ale clientilor sunt acum la dispozitia dumneavoastra.
 • Firma de contabilitate este la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu. Noutatile legislative pe probleme specifice de contabilitate fiscalitate vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra in cel mai scurt timp.
 • Costurile serviciilor contabile oferite de o firma de contabilitate, pot fi cu pana la 70% mai mici decat costurile serviciilor de contabilitate la sediul societatii dumneavoastra.
 • Veti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real.
 • Ca urmare a preluarii activitatii financiar-contabile, si obligativitatii de depunere a multiplelor declaratii de catre firma de contabilitate, conducerea societatii dumneavostra castiga timp si se poate concentra asupra realizarii obiectivelor firme.
GARANTAM mentinerea aceluiasi pret negociat pe o perioada de 12 de luni in conditiile mentinerii aceluiasi volum de acte.

Articole & Noutati

30 mai 2020
Facilitati fiscale privind angajarea persoanelor aflate in somaj

Angajatorii care în perioada 1 iunie 2020-31 decembrie 2020 încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, persoane în vârstă de peste 50 de ani ale căror raporturi de muncă au încetat din motive neimputabile lor, în perioada stării de urgență, înregistrați ca șomeri în evidența agențiilor pentru ocuparea forței de muncă, primesc lunar, […]

Mai multe detalii
30 mai 2020
Noutati fiscale referitoare la somajul tehnic si alte facilitati fiscale

Angajatorii ai căror angajați au beneficiat de prevederile art. XI alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 30/2020, mai precis de somaj tehnic pe perioada starii de urgenta sau de alerta, beneficiază, pentru o perioadă de trei luni, de decontarea unei părți din salariu, suportată din bugetul asigurărilor pentru șomaj, reprezentând 41,5% din […]

Mai multe detalii
10 aprilie 2020
Am obținut CERTIFICAT DE SITUATII DE URGENTA. Ce pot face cu el?

Certificatul de situatii de urgenta se foloseste in urmatoarele cazuri: - amânarea la plată pentru serviciile de utilități - electricitate, gaze naturale, apă, servicii telefonice și de internet, a chiriei pentru imobilul cu destinație de sediu social și de sedii secundare, pe durata stării de urgență, de către întreprinderile mici și mijlocii care și-au întrerupt […]

Mai multe detalii

CONTABILITATE LA #SUPERLATIV

ACCES CONSULT CONTAB SRL / CENTRUL DE AFACERI BUCURESTI SUD, etaj 2
Sos. Oltenitei nr 105A, sector 4, Bucuresti / CUI: 30269761 / J40/6311/2012
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram