Aveti intrebari ? nu ezitati sa ne contactati

 • Seriozitate!

Despre ContAcces

Acordati mai multa atentie specificului dumneavostra de activitate si  lasati specialistii nostrii sa se ocupe de actele societatii dumneavoastra. Comunicarea cu clientul este foarte importanta pentru noi, la fiecare sfarsit de luna clientul primeste in scris o situatie a societatii in care mentionam si explicam, pe intelesul tuturor, toate procesele survenite in luna respectiva:
 • Situatia datoriilor catre stat.
 • Situatia furnizorilor ce urmeaza a fi platiti in perioada urmatoare.
 • Situatia clientilor ce urmeaza a se incasa.
 • Situatia cheltuielilor si veniturilor.
 • Orice alte informatii solicitate in functie de specificul fiecarei firme.
Stim EXACT ce declaratii se depun, si respectam termenele limita in ceea ce priveste depunerea acestora. AVANTAJELE COLABORARII CU O FIRMA DE CONTABILITATE:
 • Tarifele serviciilor pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate. Platile efectuate catre o firma de servicii contabile pot fi decontate, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui contract de munca. Factura emisa de firma de contabilitate este deductibila in totalitate.
 • Lucreaza pentru dumneavoastra o persoana cu experienta in contabilitate si consultanta financiar contabila; cunostiintele acumulate la solutionarea problemelor contabile ale clientilor sunt acum la dispozitia dumneavoastra.
 • Firma de contabilitate este la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu. Noutatile legislative pe probleme specifice de contabilitate fiscalitate vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra in cel mai scurt timp.
 • Costurile serviciilor contabile oferite de o firma de contabilitate, pot fi cu pana la 70% mai mici decat costurile serviciilor de contabilitate la sediul societatii dumneavoastra.
 • Veti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real.
 • Ca urmare a preluarii activitatii financiar-contabile, si obligativitatii de depunere a multiplelor declaratii de catre firma de contabilitate, conducerea societatii dumneavostra castiga timp si se poate concentra asupra realizarii obiectivelor firme.
GARANTAM mentinerea aceluiasi pret negociat pe o perioada de 12 de luni in conditiile mentinerii aceluiasi volum de acte.

Articole & Noutati

28 iulie 2022
Impozitare contracte de munca part-time, de la 01.08.2022

Incepând cu data de 01.08.2022, pentru contractele de muncă cu timp parțial, când salariatul realizează venituri dintr-unul sau mai multe contracte de muncă cu timp parțial, iar valoarea salariului cumulat este mai mică decât valoarea unui salariul minim brut intreg, se calculează și se datorează la plată contribuția la asigurările sociale (pensii si sanatate) la […]

Mai multe detalii
2 octombrie 2021
Limita sponsorizari

Daca o firma doreste sa faca un contract de sponsorizare cu un ONG si sa beneficieze de scaderea din impozit a sumei sponsorizate, primul lucru pe care trebuie sa il faca este sa verifice daca acel ONG este inscris in Registrul Entitatilor si unitatilor de cult: https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/ Pentru microintreprinderi limita este de: 20% din impozitul […]

Mai multe detalii
8 mai 2021
DECLARATIA PRIVIND BENEFICIARUL REAL AL PERSOANEI JURIDICE

Informare pe scurt: S-a introdus o noua obligativitate legala PENTRU ADMINISTRATORUL/ASOCIATII societatilor comerciale – si anume: depunerea DECLARATIEI PRIVIND BENEFICIARUL REAL AL PERSOANEI JURIDICE. Aceasta declaratie trebuie depusa in termen de 15 zile de la aprobarea situatiilor financiare. Declaratia resprectiva se completeaza si se depune la ONRC insotita de o cerere. Amenda pentru nedepunerea in […]

Mai multe detalii

CONTABILITATE LA #SUPERLATIV

ACCES CONSULT CONTAB SRL
Str. Constantin Radulescu Motru nr 23, bloc 35, Scara 2, etaj 4, ap 52, interfon 52, sector 4, Bucuresti
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram